Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман ще направи промени в състава си за мача на Унион Берлин в събота след победата в първия кръг на Купата на Германия в средата на седмицата.

"Ще има промени. Бенжамен Павар със сигурност ще започне. Играчите, които не са играли в мача за Купата, също ще бъдат включени“, каза цитираният от БТА Нагелсман на пресконференция.

Това означава, че вратарят Мануел Нойер, който беше на пейката по време на победата с 5:0 срещу Виктория Кьолн, трябва да се завърне в титулярния състав.

Нагелсман обаче ще остави извън групата 17-годишния нападател Матис Тел, който срещу Виктория Кьолн стана най-младият голмайстор в официален мач в клубната история на Байерн.

„Матис Тел е аут. Той има лека контузия, но вероятно ще бъде на линия следващата седмица", каза треньорът, добавяйки, че Буна Сар също не е на разположение поради травма.

Нагелсман похвали Леон Горецка, който изигра първия си мач за сезона и вкара гол срещу Виктория Кьолн след операция на коляното по време на предсезонната подготовка.

„Той се справи наистина добре в мача за Купата. "Той е много важен играч. Надявам се да няма повече проблеми с контузии", каза треньорът. Унион е втори в Бундеслигата с 10 точки, колкото има и Байерн.

„Ще дадем най-доброто от себе си, за да спечелим. Предизвикателство е да се играе там", каза Нагелсман.