Шампионът на Германия по футбол Байерн Мюнхен не планира нови попълнения по време на зимния трансферен прозорец и от клуба не искат да говорят за звездата на Тотнъм и Англия Хари Кейн, към когото се твърди, че имат интерес.

Членът на борда Хасан Салихамиджич каза пред "Билд", че Байерн е подсилил отбора си през лятото с нови футболисти, включително Садио Мане и Матайс де Лихт, и нямат нужда от нови през януари.

"Направихме достатъчно трансфери през лятото. Мисля, че сме много добре подготвени за този сезон", каза Салихамиджич.

Байерн загуби голмайстора си Роберт Левандовски, който премина в Барселона, и въпреки че Ерик Максим Чупо-Мотинг впечатлява в последните мачове с 4 гола в 3 мача, се говори, че Байерн е сред отборите, които се интересуват от капитана на Англия Пари Кейн, чийто договор с Тотнъм изтича през 2024 година.

"Хари е топ футболист, но ние не говорим за играчи, които имат договори с други Клубове", каза още шефът на баварците.

Договорът на Чупо-Мотинг изтича през следващото лято, но Салихамиджич увери, че ще започнат преговори за подновяването му. Той похвали и Джамал Мусиала. "За момента ние просто го оставяме да играе и да покаже магията си. Ако продължава така, всички ще бъдем щастливи", завърши Салихамиджич.

Снимка: БГНЕС