Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер вярва, че в Шампионската лига няма останал отбор, който да е по-силен от баварците.

Хайнер бе в много добро настроение след победата с 2:0 над Пари Сен Жермен в реванша от осминафиналите на турнира. С успеха Байерн елиминира съперника си с общ резултат 3:0.

"Не виждам да е останал друг отбор, който да е по-силен от нас. Отборът показа доминантно представяне и контролираше мача напълно", заяви пред репортери Хайнер.

Жребият за четвъртфиналите в Шампионската лига ще се тегли на 17 март, а до момента мястото си в тази фаза на турнира са подсигурили още Челси, Бенфика и Милан. Носителят на трофея Реал Мадрид и лидерът в италианската Серия "А" Наполи също са в отлична позиция след първите осминафинални мачове, така че и тяхното участие във финалната осмица изглежда много вероятно.

Хайнер не пропусна и възможност да се заяде с отбора на Пари Сен Жермен, който от 2011 година насам от щедро спонсориран от правителството на Катар. 

"Виждате ли, не може всичко да се купи с пари", каза той пред събралите се журналисти. До момента за класирането си за четвъртфиналите Байерн е заработил малко над 89 милиона евро от наградния фонд на турнира.