Новият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен - Ян-Кристиан Дреезен, се надява, че всички в клуба могат отново да изживеят ценностите, които винаги са отличавали баварците.

"Този клуб винаги се е отличавал със своята семейна атмосфера и всеки трябва да почувства това доверие, не на последно място и футболистите. Всички трябва да бъдем като едно - играчите, всички служители и феновете", заяви Дреезен пред клубния сайт на "червените".

Ръководителят планираше да търси нови предизвикателства от лятото, но промени решението след предложението от страна на германския шампион.

"Ако това е нещо скъпо за вас, нямате нищо против да промените плановете си. Байерн е това за мен. Познавам добре структурите и знам за положителната страни, която този клуб може да развие", каза още Дреезен, който е в Байерн през последните 10 години и за последно беше заместник-председател на борда на директорите. 

Той беше назначен за нов изпълнителен директор на мястото на Оливер Кан, който беше освободен в края на май.

"Искаме да спечелим възможно най-много титли, но никога да не губим способността си да действаме рационално в процеса", добави Ян-Кристиан Дреезен.