Преговорите на Байерн за Хари Кейн, звездният нападател на Тотнъм, са в разгара си. В края на седмицата и двата клуба искат да седнат за допълнителни разговори. Това би бил абсолютният кралски трансфер. Нищо чудно, че феновете също правят своята роля, за да наложат преместването на Кейн от Лондон в Мюнхен.

По време на тренировка на Тотнъм преди пътуване до Сингапур, двама фенове на Байерн бяха спипани да носят плакат „Кейн за Байерн, моля“. Не е изненадващо, че екшънът завърши с безшумно изгонване от стадиона. Един от двамата ултраси описа подробно действието.

Феновете на Байерн бяха показани на големия екран на стадиона след само пет минути и това предизвика острата реакция на запалянковци на "шпорите", които от своя страна крещяха "Кейн остава, вие си вървете!" и "Напуснете стадиона и отидете при Байерн!", пише вестник "Абендцайтунг".

За да могат да останат на стадиона, и двамата фенове на Байерн първо смениха местата си, а след това застанаха в предната част на тунела на играчите, в който проникнали като "партизани на Байерн". Когато отборът на Тотнъм приключи тренировката, единият от двамата отишъл при Кейн и му извикал: "Ела в Байерн! Имам готов геврек и бира за теб в Мюнхен!". Ултрасът държал плаката ясно видим над главата си. Кейн пък гледал фена на Байерн и плаката с усмивка.