Защитникът на Байерн Бенжамен Павар няма да участва в мача с Аугсбург, твърди вестник "Билд". Изданието предполага, че баварците ще извадят бранителя от тима, заради нетърпението на Интер да завърши сделката по привличането на французина.

Според информацията 27-годишният френски десен бек се опитва усилено да напусне баварския гранд и е в стачка тази седмица, пропускайки последните им три тренировки поради желанието си да напусне. Байерн настояваше, че иска готов заместник, преди да подпише сделката за продажбата на Павар, но крайният срок на Интер, 29 август, бързо наближава и всички страни искат да финализират процедурата.

Германската страна определи Трево Чалоба от Челси и Лутшарел Гертрауда от Фейенорд като двама най-добри заместници и след като бъде избран един от тях, нещата могат да се придвижат напред. Интер ще плати на Байерн 30 милиона евро плюс 2 милиона евро добавки за Павар, който ще печели около 5 милиона евро нетно на сезон в столицата на Ломбардия. Единственото нещо, което остава сега, е зелената светлина на Байерн.