Треньорът Томас Тухел е доволен от играта на неговите футболисти в Байерн Мюнхен при успеха с 3:1 срещу Галатасарай в Истанбул в двубой от група "А" от Шампионската лига.

"Преди почивката беше по-трудно, а ние не бяхме достатъчно силни. Пресираха ни агресивно и имаха ефективност при контрите. Съперникът лесно влизаше в нашето поле, въпреки че ние демонстрирахме добри изяви в предни позиции. След почивката нещата значително се подобриха. Бяхме доста по-опасни във всеки един момент. Това ни помогна много да се възстановим след някои трудни периоди от срещата, когато не можехме да си върнем топката. През второто полувреме се справихме с напрежението и имахме добри атаки, особено по двете крила", заяви Тухел, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

    

Баварците имат пълен актив от 9 точки след 3 изиграни срещи и спокойно очакват следващите си двубои. 

"Успехът е доста важен за отбора. Това е трудно място за гостуване. Феновете много помагат на отбора домакин. По този начин нещата станаха сложни за нас, особено преди почивката. През второто полувреме бяхме значително по-спокойни и се възползвахме от нашите възможности. Девет точки от три мача е добре. За първи път гостувам тук и наистина ми е трудно да се върна слуха. Футболът е точно това - атмосфера за големите мачове. Хубаво е, че минахме през всичко това", коментира Кейн, който се разписа един път във вратата на Галатасарай. 

Английският национал има общо 11 попадения във всички турнири през настоящия сезон./БТА

Снимка: БГНЕС