Главният изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Ян-Кристиан Дреезен похвали представянето на отбора в четвъртфиналния мач от Шампионската лига срещу Арсенал. Баварците завършиха 2:2 при гостуването в Лондон и взеха глътка въздух в разочароващ сезон, в който се очертава да изгубят титлата в Бундеслигата след 11 поредни шампионски сезона.

"Какво мога да кажа? Тези, които са считани за мъртви, живеят по-дълго. Мисля, че това е мотото за този мач", каза Дреезен в хотела на отбора след мача в Лондон.

"Всеки в Европа трябва да внимава за нас. И, разбира се, мечтата продължава да живее", добави той, цитиран от ДПА.

Байерн ще бъде домакин на реванша у дома на 17 април, а Шампионската лига остава единствената надежда на баварците да вдигнат трофей този сезон.

"Беше труден месец. Имахме няколко трудни седмици с две поражения в Бундеслигата“, каза Дреезен , имайки предвид загубите от Борусия Дортмунд и Хайденхайм.

"Отборът показа истинското си лице днес. Фантастична игра, интензивен мач. Това е истинското лице на Байерн и това е, което искаме да виждаме от вас много, много по-често, обърна се Дреезен към играчите.