Спортният директор на Байер Леверкузен Руди Фьолер отписа титлата в първенството, сравнявайки лидера Байерн Мюнхен с Барселона.

"Байерн играе в някаква друга лига, баварците са на нивото на Барселона. При тази огромна преднина, която имат, титлата за нас не е на дневен ред", заяви Фьолер пред вестник "Билд", акцентирайки на разликата от цели 11 точки.

"Ние трябва да се концентрираме върху нашите собствени цели. В последните си два мача Борусия Дортмунд вкара цели 8 гола, това е едно ясно послание", продължи бившият национал, който обърна внимание на загубата с 0:3 от Борусия в Дортмунд в мач от третия кръг на шампионата.

"Този двубой със сигурност беше нашият най-лош мач през кампанията и точно поради тази причина искаме до покажем добрата си страна в неделя", завърши Фьолер.

И за разлика от него, изпълнителният директор на "аспирините" Волфганг Холцхойзер директно заявява, че дори второто място не е сред целите на отбора.

"Нашата крайна цел през този сезон не се е променила - трябва да завършим между трето и шесто място", сподели босът. Срещата между Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд е в неделя, от 18.30 часа българско време на стадион "БайАрена".