Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне даде обяснение за лудата си реакция по време на снощния мач с Ювентус, спечелен с 2:0.

"Дюшекчиите" направиха много голяма крачка към четвъртфиналите в Шампионската лига, поваляйки един от големите фаворити за трофея на своя стадион "Уанда Метрополитано".

Чоло се погрижи да попадне под светлините на прожекторите с невъздържаната си реакция, но аржентинският специалист разясни спокойно пред вестник "Марка" куриозната сцена.

"Исках да кажа с тази реакция, че имаме големи т*шаци", отсече Чоло относно бурното си поведение при попадението на Хименес.

Симеоне визира играта на Коке и Диего Коста, които бяха на терена след контузии: "Трябва да имаш т*шаци, за да се хвърлиш така след контузия".

Това не е първият случай, в който един от най-желаните треньори говори по този начин. Миналата пролет той го стори и след мача с Арсенал в Лига Европа.

Специална беше и речта му през пролетта на 2014 година, когато Атлетико се класира за финала в Шампионската лига: "Искам да благодаря на майките на моите футболисти за това, че са родили синове с големи т*шаци".

Още докато беше активен футболист пък южноамериканецът често празнуваше голове и победи с хващане на мъжкото си достойнство, както можем да си припомним на снимката долу...