Атлетико Мадрид представи официално новото си попълнение Антоан Гризман, който се завръща в клуба след два сезона в Барселона.

Френският национал позира с фланелката с номер 8 на „Уанда Метрополитано" и говори пред медиите.

„Много съм доволен, че се завърнах. Десет дни не съм спал в чакане на този момент. Знаех, че Атлетико ме иска и бях решен да се върна. Тук е най-доброто място за мен, защото мога да съм щастлив на и извън терена. Последният ден на трансферния прозорец беше луд, но всичко завърши добре. Това е най-хубавото, което ми се е случвало в последните години“.

„Ще дам всичко от себе си, за да зарадвам феновете, които са на трибуните или пред телевизорите. Ще направя всичко възможно да се гордеят с новия си номер осем. Надявам се заедно да изживеем вълшебни моменти. Имахме страхотна връзка с феновете и се надявам тя да се възстанови“.

„В Атлетико се справят отлично. Има страхотна атмосфера в съблекалнята и отборът е невероятен. Ще опитам да помогна с каквото мога, както на терена, така и извън него“.

„Върнах се благодарение на Диего Симеоне. Той ми е дал много. Тук изживях най-добрите си моменти на професионално ниво и в личен план. Винаги е помагал много на мен и семейството ми, за мен е чест да играя за него“.

„Първата ми цел е да вкарам гол при следващото домакинство и да чуя радостта на феновете“, завърши Гризман.