Жозе Моуриньо отдаде заслуженото на Манчестър Юнайтед, но и потърси вината за загубата на Тотнъм и в действията на неговите играчи. 

Снощи Шпорите паднаха с 1:2 при завръщането на Специалния на „Олд Трафорд” и това спря серията на лондончани от 3 поредни победи след заставането на португалеца начело на отбора. 

„Предупредих момчетата за подхода на Юнайтед в домакинствата и за това, че стартират много силно, като опитват да вдъхновят феновете си. Сами сме си виновни. Загубихме не заради атакуващия си подход, а заради емоционалния начин, по който действахме” заяви Жозе. 

„През първите 30 минути те бяха много по-добри от нас. Действаха с повече агресия, печелеха единоборствата и вторите топки. Срещу силните съперници те винаги са на ниво. Не се страхуват да подхождат дефанзивно, но разполагат с млади играчи с много енергия и правилна настройка” добави той.  

„Имахме късмет да губим само с един гол през първото полувреме и след това се подобрихме. За съжаление допуснахме гол веднага след почивката, двубоят тръгна по техния начин и в крайна сметка заслужаваха да спемчелят” изтъкна още Жозе.