Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана много развълнуван от зрелищното представяне на неговия отбор срещу Тотнъм и победата с 2:1 на "Олд Трафорд", която помрачи завръщането на Жозе Моуриньо на бившото му работно място.

Нещо повече. Норвежецът дори обяви, че тази победа е била след най-доброто представяне на отбора от началото на настоящата кампания.

Той също така похвали "играча на мача" Маркъс Рашфорд за двата гола, които заби на "шпорите", и същевременно призна, че Скот МакТоминей е тренирал само един ден пълноценно преди да изиграе пълни 90 минути срещу столичния тим.

Ето и някои от основните коментари на специалиста за представянето на тима му.

НАЙ-ДОБРОТО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА ГОДИНАТА
"Бяхме наистина отлични. Трябваше да имаме аванс от 3 или 4 гола, но в крайна сметка полувремето завърши при реми 1:1, след като Тотнъм ни изравни. Просто трябваше да вдигна духа на играчите в съблекалнята и да им кажа, че това е най-доброто представяне, което сме правили от месеци насам. Срещу Челси се справихме страхотно, срещу Ливърпул от части също, но това беше просто истинско зрелище от наша страна". 

УДИВИТЕЛНИЯТ МАРКЪС РАШФОРД
"Маркъс беше просто абсолютно изключителен. Най-доброто представяне за сезона от негова страна, няма никакво съмнение в това. Той беше силен, директен и се справяше с противниковите играчи без какъвто и да било страх. Това е, което искаме. Да виждаме момчетата да се наслаждават на терена. Това е нещото, което Стратфорд Енд, иска да види! 

"Рашфорд изигра доста мачове през сезона и с всеки следващ придобива по-сериозен и по-сериозен опит. Два гола, които изработи сам. И то срещу труден съперник. Заслужава си похвалите, определено. Беше наистина фантастичен". 

ЗА СКОТ МАКТОМИНЕЙ
"Истината е, че момчето имаше само една пълноценна тренировка, но свърши изключителна работа. Нямаше шанс да го оставя извън състава за този мач, тъй като имахме неистова нужда от неговите качества срещу Тотнъм. Той искаше да бъде на всяка цена на терена и си свърши работата отлично".