Загубата на Тотнъм от Уулвърхемптън е била много несправедлива, обяви Жозе Моуриньо след поражението с 2:3. 

Това бе трето поредно поражение за Шпорите във всички турнири, като те на два пъти повеждаха, но в крайна сметка останаха без точка и са на 5 от 4-ия Челси. 

„Беше хубав мач, в който никой не бе доволен от равенството. Това бяха два отбора изповядващи различни стилове. Ние знаехме, че те са много бързи и опасни на контраатака, докато без нападатели ние опитахме различни решения и това даде резултат по отношение на отбелязаните голове и създадените положения“ заяви Моуриньо. 

„Владеехме сериозно топката и смятам, че резултатът е напълно несправедлив спрямо нас. Те бяха с правилната настройка, докато ние бяхме наказани за това, че сме твърде мили в мачовете си напоследък. Не бяхме достатъчно агресивни и именно това дойде разликата“ добави той. 

„Разочаровани сме, защото сега отново разликата до Топ 4 се увеличи. Трябва обаче да продължим да се борим и аз не мога да се оплаквам от усилията и старанието на момчетата. Има някои психологически характеристики, които не ми харесват, но които се променят много трудно“ каза още Жозе.