Полузащитникът на Тотнъм Ерик Дайър се забърка в неприятности, след като налетя на фенове на отбора след загубата от Норич след дузпи за ФА Къп снощи. 

Футболистът се изкачи на няколко реда, след което влезе в разправия с няколко привърженици и определено опита да се сбие с някого преди стюардите да се намесят. 

Според Жозе Моуриньо Дайър е реагирал след обиди по адрес на брат си и го защити, макар и да изтъкна, че не е постъпил професионално. 

„Мисля, че Ерик Дайър направи нещо, което ние като професионалисти не трябва да допускаме, но при подобни обстоятелства сигурно всеки бе действал така” заяви португалецът. 

„Когато някой обижда теб и семейството ти е там, а след това се стигне и до инцидент в случая с по-малкия му брат, реакцията е обяснима и аз напълно го разбирам. Вероятно всеки би постъпил така. Ако клубът реши да го накаже няма да се съглася” добави Жозе. 

Дайър игра през всичките 120 минути, а след това отбеляза и от бялата точка, преди да се стигне до инцидента. Той се опита да докопа конкретен човек от публиката, но не успя, след като се намесиха други.