Гарет Бейл очаквано бе доволен, след като реализира 7-ия хеттрик в кариерата си и изведе Тотнъм до победа над Шефилд Юнайтед  с 4:0. 

Уелсецът 3 пъти е вкарвал по 3 гола с екипа на Шпорите, като предишните два пъти бяха срещу Интер в Шампионската лига през 2010 и срещу Астън Вила в първенството през 2012. Другите 4 подобни двубоя са за Реал Мадрид. 

„Винаги е хубаво да отбележиш 3 гола в мач. Помня последният път, когато го направих за Тотнъм, макар и да бе доста отдавна. По-важно е обаче, че спечелихме трите точки и сега можем да помислим за следващия мач“ заяви Бейл, който има 8 гола в последните си 8 мача. 

„Всички се представиха много добре, особено Серж, който направи 2 асистенции. Когато печелиш няма как да не си доволен и това носи победен манталитет в съблекалнята. Това няма да стане бързо, но мисля, че направихме стъпка в правилната посока“ добави той. 

„Винаги съм доволен, когато играя. Чувствам се добре и както казах просто имам нужда от серия двубои, за да подобря ритъма си. Щастлив съм, а когато това е така обикновено играя добре“ изтъкна още Гарет.