Мениджърът на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто изрази задоволството си от новината, че Хари Кейн ще остане в тима и през настоящия сезон.

Английският нападател бе спряган с преминаване в Манчестър Сити цяло лято, но туит от национала по-рано през деня потвърди, че той ще остане в северен Лондон и е „на 100% фокусиран върху това да помогне на отбора“. Говорейки пред медиите преди реванша от плейофа за влизане в Лигата на конференциите с Пасош де Ферейра в четвъртък, щастието на Нуно бе видимо.

„Страхотни новини. Фантастични новини. Мисля, че откакто Хари се присъедини към нас, той работи и тренира, така че именно това ценим. Всичко приключи, Хари ще бъде с нас. Той е опция за утре. Новината е страхотна за всички. Всички сме много щастливи, че един от най-добрите футболисти в света остава при нас. Удовлетворени сме, че имаме още една опция пред нас“, каза португалският специалист.

По-рано през деня, Кейн обяви в Туитър, че остава в Тотнъм и през следващия сезон. „Получих невероятно посрещане от феновете на Тотнъм в неделя и също така много съобщения в последните седмици. Това лято оставам в Тотнъм и ще бъде концентриран 100 процента да помогна на отбора да постигне успех“.