Мениджърът на Фулъм Марко Силва е фаворит за заместник на Антонио Конте начело на Тотнъм, съобщава британският таблоид Сън. Конте разочарова ръководството на клуба, след като "шпорите" за пореден сезон загубиха шанс за трофей след отпадането от двете домашни купи и Шампионската лига, а във Висшата лига лондончани се борят единствено за топ 4.

Самият Конте, чийто договор с Тотнъм изтича в края на сезона, също изглежда разочарован от подкрепата, която получава от ръководството, така че шансовете той да остане в клуба и след лятото са минимални. В същото време президентът на Тотнъм Даниел Леви вече работи по евентуални негови заместници, като фаворит за поста е Марко Силва.

Португалецът се справя много добре начело на "котиджърс" през този сезон, като преди това той води Евертън и Хъл Сити. "Леви се възхищава от начина, по който Силва изгради конкурентен отбор, без да харчи огромни суми. Той иска да наложи този модел и в Тотнъм", пишат от Сън. Според информацията обаче проблем може да дойде от звездата и голмайстор на "шпорите" Хари Кейн, който може би няма да иска да работи със Силва.