Отборът на Тотнъм все още е в процес на развитие, но има обнадеждаващи признаци, че се движи в правилната посока, каза мениджърът Ангелос Постекоглу след равенството 1:1 срещу Уест Хям Юнайтед снощи.

"Шпорите" доминираха и имаха 68 процента притежание на топката, но домакините също създадоха доста положения в срещата между лондонските съперници, която се игра при проливен дъжд.

"Играчите показват истинско желание да се подобряват. Мисля, че срещу този труден съперник играта им беше доста зряла" каза австралиецът за своите играчи, които загубиха с 0:3 от Фулъм в последния си мач като гост.

"Винаги търся представяне, което показва, че се развиваме. Мисля, че беше по-добре от това срещу Фулъм, където не се справихме. Тази вечер, особено в общата организация на игра, Ив Бисума беше изключителен, а четиримата в защита също се справиха отлично. Искаме да спечелим, но има достатъчно факти, за да кажем, че това е отбор, който върви в правилната посока. Доволен съм", добави мениджърът.

Тотнъм се бори за място в челната четворка и в Шампионската лига догодина, въпреки че Постекоглу предпочита да се съсредоточи върху развитието на своя отбор, а не върху мястото, на което ще завърши сезона. "Шпорите" са на две точки зад четвъртия Астън Вила.

Лондонският тим е изправен пред доста трудни предизвикателства и има мачове срещу претендентите за титлата Арсенал, Манчестър Сити и Ливърпул, но Вила също трябва да играе с тях, така че битката за четвъртото място ще бъде оспорвана до края.