Галерия

Съпругата на резервния вратар на "Арсенал" Давид Оспина - Джесика Стърлинг, изненадващо бе избрана за най-сексапилната половинка във Висшата лига за предстоящия сезон. Тя изпревари далеч по-известните Ана Иванович, Сам Кук и Джорджина Дорсет. Нещо повече, те не попаднаха дори в тройката.

Джесика и колумбийският вратар са женени от 2012 година и имат две деца. Това обаче не пречи на госпожата да показва топформа.

На второ място се нарежда едно от новите попълнения сред съпругите в Премиършип. Това е половинката на Лорис Кариус - Анели Алпърт. Той премина в "Ливърпул" това лято, а приятелката му веднага допадна на местните фенове.

Почетното трето място е за испанската певица Едурне. Вече няколко години тя споделя живота на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хеа. Поп дивата представи страната си на „Евровизия“ миналата година.

Топ 10 се допълва от Аби Кланси, Джорджина Дорсет, Сам Кук, Ана Иванович, Ани Килнър, Тони Тери и Ерин Бонини.

Съставителите на класацията тъжат за една от любимките си - Виктория Варга. Висшата лига загуби сексапила на моделката, след като гаджето й Грациано Пеле смени "Саутхемптън" с китайското първенство.