Бристъл Сити - Манчестър Сити, полуфинален мач-реванш в турнира за Купата на Лигата. Стадион "Аштън Гейт", 21.45 часа българско време.


Вероятни състави:

Бристъл Сити: Стийл, Флинт, Бейкър, Райт, Магнусон, Смит, Пак, Брайън, Браунхил, Патерсън, Рийд

Манчестър Сити: Браво, Стоунс, Отаменди, Зинченко, Уокър, Фернандиньо, Гюндоган, Де Бройне, Сане, Стърлинг, Агуеро


Прогноза на Gol.bg:

Петият в таблицата на Чемпиъншип Бристъл Сити приема безапелационният лидер във Висшата лига Манчестър Сити в мач-реванш от турнира за Купата на Лигата, след като допусна горчива късна загуба с 1:2 преди две седмици на стадион "Етихад".

Куриозното е, че попадението на Боби Рийд тогава всъщност е единственото в актива на "червеношийките" за 2018 година до момента. Във второто ниво на английския футбол тимът не вкара в три мача, но все пак тенденцията в резултатите е положителна - 0:5, 0:1 и 0:0.

Мениджърът на манчестърци Пеп Гуардиола похвали сериозно противника преди половин месец и сега се очаква да пусне водещите си футболисти в търсене на първи финал за сезона. "Гражданите" вече нямат победа в две поредни гостувания и тази вечер им предстои доста работа, ако искат да елиминират смелия втородивизионен опонент.

Бристъл Сити вече е побеждавал "небесносините" на своя стадион и ще търси сензационен успех, но въпреки това Манчестър Сити е фаворит за класиране на финала.


Резултат: Бристъл Сити - Манчестър Сити 1:3