Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола бе бесен от съдийските решения по време на реванша срещу Ливърпул от 1/4-финалите на Шампионската лига, който бе загубен от неговия тим с 1:2 и така "гражданите" отпаднаха от турнира на богатите.
 

Специалистът бе изгонен от трибуните при поражението, а на пресконференцията след мача обясни и каква е точната причина това да се случи.

"Казах на съдията, че този гол e неправилно отменен и това си бе чисто попадение. Точно тогава той взе решение да ме изгони", обяви специалистът.

"Мисля, че щеше да бъде много по-различно да водехме с 2:0 в резултата на почивката, както и щеше да е справедливо в крайна сметка според мен. Тогава имахме реален шанс да обърнем нещата в своя полза".

"И голът на Салах на "Анфийлд" дойде след засада. В крайна сметка се видя, че официалните лица могат да направят разликата в подобни мачове. Техните решения ясно си проличават, тъй като силите на отборите са доста изравнени и сблъсъците по принцип са много оспорвани". 

"Този съдия е един специален човек, който явно обича да бъде различен. Когато някой вижда разни неща, той винати е на различно мнение. Различно е, когато голът на Салах на "Анфийлд" бе от засада, различно е и това, че гол на Жесус в първия мач бе отменен заради засада".