Манчестър Сити може да се нуждае само от 85 точки за титла през новия сезон в английското първенство, въпреки че за миналия работата свършиха цели 98, предполага Кевин Де Бройне. Белгийският национал добави, че на отбора му е нужно постоянство, а не израстване.

"Не е нужно да подобрим представянето ни от последните два сезона. Може би този път ще можем да спечелим с 85 точки. Не говорим за надграждане, а за постоянство във всеки мач. Ще бъде трудно да печелим като през последните две години, но пък ще бъде хубаво да продължим да го правим", заяви белгийският халф на Манчестър Сити.

Де Бройне каза още, че се надява този сезон да премине без тежки контузии, каквито получава напоследък. Той добави, че по време на паузата не е правил абсолютно нищо и е почивал.

"Не правих нищо три седмици. Просто исках да съм далеч от футбола. През последните две години играех без никаква почивка, така че исках да отделя малко време и за себе си. Много е важно да си наред чисто психически. Трудно е да играеш две години без пауза", завърши Де Бройне.