Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне призна, че понякога изпада в раздвоение на личността и намира по-тъмната си страна за... коп*ле.

Белгиецът беше подсетен за двубой с Наполи от 2017 година, когато получава жълт картон преди почивката при аванс от два гола за своите. 

"Гражданите" печелят мача с 2:1, но Де Бройне влиза в спор със съотборниците си Давид Силва и Фернандиньо, които го спират в търсене на горещ диалог с рефера.

"Виждате, че аз се ядосвам на терена. Тогава мисля, че се случи нещо между мен и рефера, когато ми показа жълт картон. Исках да го питам защо ме санкционира", сподели Де Бройне пред Bleacher Report. 

"Мога да водя борба в продължение на минута. След това съм добре, но по време на въпросната минута... Когато играя в мен има двама Кевин. На терена понякога съм едно малко копе*е", завърши Де Бройне.

През последните дни се появиха информация, че техничарят няма да остане в Сити, ако наказанието на клуба да не участва два сезона в Шампионската лига остане. Халфът е свързван с Ювентус, Байерн Мюнхен, Барселона, Реал Мадрид, Ливърпул и Манчестър Юнайтед.