Галерия

Половинката на защитника на „Манчестър Сити” Александър Зинченко Влада Седан разцепи от критика мениджъра на тима Хосеп Гуардиола. Красавицата явно не може да преглътне факта, че любимият и бе оставен на резервната скамейка в четвъртфинала с „Лион” от Шампионската лига.

Френският тим изненадващо удари „гражданите” с 3:1 и ги изхвърли от турнира.

„Нищо не искам да кажа, но вие сами видяхте. Аз не съм футболист, нито треньор или анализатор. Разбирам, че мнението ми не е авторитетно. Но меко казано, това е пълен провал на Гуардиола. В такъв отговорен момент да правиш експерименти с тактиката на „Сити”. Защо трябва да играеш с трима централни защитници, когато самите футболисти се хващат за главата.  Вижте какви футболисти играят в „Сити”, каква резервна скамейка имат. С такива резерви могат да се похвалят само няколко отбора в света. Аз разбирам, че отборът, на който всички залагат е „Байерн”. Но едно нещо е да отпаднеш от „Байерн”, а друго от „Лион”. Не искам да обиждам този отбор, но трябва да напомня, че те завършиха на седмо място в първенството на Франция”, засипа с огън и жупел Гуардиола хубавицата, цитирана от Монитор.

Влада Седан не за първи критикува Гуардиола, въпреки молбите на съпруга си да се въздържа от коментари по футболна тема.