Галерия

Феновете на кеча са ужасени! Звездата Менди Роуз, позната като Златната богиня, може да остане без своята коса. В неделя красавицата ще се бие със своята бивша най-добра приятелка и настояща кръвна врагиня Соня Девил на големия турнир "Летния сблъсък". Залогът в битката е специален. Загубилата ще се прости с косата си.

Тотална фаворитка за победата е Соня Девил. Мъжкараната, която не крие, че е лесбийка, има две убедителни победи в директни мачове срещу Менди Роуз. Брюнетката дори загатна какво ще се случи с косата на Златната богиня преди няколко седмици, пише "България днес". Соня Девил атакува брутално своята колежка в гримьорната и я спука от бой. Тя използва ножица, за да скъси наполовина прословутите руси кичури на Менди Роуз. Освен това размаза целия грим по лицето на хубавицата.

Враждата между двете започна изненадващо. Те бяха отбор в продължение на години, но Соня Девил се опита да прецака връзката между Менди и дебеланкото Отис Дозович. Любовната афера шокира всички. Шкембелията Отис успя по чудотворен начин да омае хубавицата, а двамата вече открито и страстно консумират връзката. Мачовете с подстригване са сред най-паметните в кеча. Феновете не са забравили сблъсъка на милиардерите. Преди 13 години настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп обръсна гола глава шефа на световната федерация Винс Макмеън на големия турнир Кечмания.