Мили Савидж, бивша любима на английския национал Джон Стоунс, живее в истински кошмар след като футболистът е главозамаян от парите и блясъка на собствената си популярност.

"Всичко започна след световното първенство в Русия през 2018 г., когато Джон започна да се променя пред очите ми - изповядва се Мили пред таблоида "Сън". - Последните две години от живота ми са истински ад. Не пожелавам на никого да мине през това, което аз трябваше да изтърпя."

Славата е превърнала скромното и усмихнато момче в безсърдечен грубиян, твърди цитираната от "България днес" Савидж. 

"Мислех, че ще прекараме живота си заедно, но чувствах, че той е станал съвсем чужд човек за мен. Всички знаят за момичетата, които преследват футболисти в нощните клубове. Джон продължи с една от тях. Футболистите се възприемат като богове и Джон допусна сърцето му да се вкамени след Световното първенство. Той остави славата да преобърне живота му."

Мили има дъщеря от Джон Стоунс, но признава, че се чувства смазвана от неговото богатство. Както и от възможността бившият й любим да влияе върху нейния живот благодарение на парите, които притежава.

А всичко изглеждаше като в романтичен филм през лятото на 2018 г. в Русия. Джон и Мили бяха любимци на фотографите, които се надпреварваха да ги снимат прегърнати на трибуните. Драматичният обрат на събитията настъпва скоро след това и преобръща целият свят на Мили Савидж. 

Една вечер Джон произнася фаталните думи. "Виж, Мили, приключихме. Не съм щастлив. Не се чувствам свободен и вече не те обичам."

След това футболистът често намира начин да унижи бившата си любима. Стоунс води новата си дама - гримьорката Оливия Нейлър, на среща с Мили за разпределение на имуществото през пролетта на тази година.

"Бившата на Джон нямаше представа, че той ще доведе и нея", споделя тогава приятел на зарязаната пред "Сън". - Мили каза, че е зашеметена. Чувстваше, че Стоунс иска да й се присмее. Тя беше много разстроена."

Футболистът и сегашната му приятелка са наели имение с пет спални на стойност 3,5 млн. лири в Престбъри. Но въпреки това Стоунс настоява Мили да напусне стария им дом в Чешир, за да се премести там заедно с Оливия.