Английският национал Джак Грийлиш бе спипан, че изневерява на приятелката си с телевизионната звезда Емили Атак. Халфът на Манчестър Сити е провеждал тайни срещи с 31-годишната хубавица. През последните два месеца са се виждали в хотел в Манчестър и в къщата на актрисата в Северен Лондон, съобщава „Сън“.

Двамата са започнали връзката си със съобщения в социалните мрежи, а след това са разменили телефоните си. Източник твърди, че в момента влюбените се чуват всеки ден, а когато са заедно, Грийлиш се държи, като „малко кученце“ около нея.

Най-скъпият аглийски футболист има връзка с училищната си любов Саша Атууд. Моделът неизменно подкрепяше от трибуните любимия си по време на Евро 2020. През септември пък направи романтична честитка на играча за рождения му ден и тяхната годишнина.

Вижте ТУК секси снимки на Саша Атууд

Медиите в Англия обаче отдавна са поставили под въпрос връзката им заради други забежки на Грийлиш. През август той бе забелязан в приложението за запознанства на знаменитости. Преди това пък бе разкрит, че харесва снимки на участнички в Love Island, като с една от тях е опитал да установи контакт.

От своя страна Емили Атак се раздели с последното си гадже през август.

„Аз съм необвързана и това не винаги е щастливо, но определено мисля, че не е нещо лошо“, споделя мацката и популярна на Острова актриса. Тя е мачкала чаршафите и на други знаменитости като Хари Стайлс от One Direction, Дъги Пойнтър от „Макфлай“ и комика Шон Уолш.