Желаният от Манчестър Сити полузащитник Матеус Нунес вдигна бунт в Уулвърхемптън заради желанието му да продължи кариерата си в шампиона на Англия. Първата оферта на „гражданите“ от 52 млн. паунда за португалеца беше отхвърлена от „вълците“, след което Нунес отказа да тренира със съотборниците си.

25-годишнят халф е желан за заместник на Кевин де Бройне, който ще бъде извън строя до края на годината. Стачката на Нунес обаче може да има сериозни последици, тъй като Уулвс се готви да му наложи дисциплинарно наказание. „Вълците“ са категорични, че няма да се разделят с един от основите си играчи, ако не получат подходяща оферта.

В последните дни се заговори, че Сити има интерес и към Еберечи Езе от Кристъл Палас. По-рано се смяташе, че „гражданите“ ще вземат Лукас Пакета от Уест Хем, но всичко приключи след обвиненията към бразилеца, че е залагал на мачове, в които е играл.

Матеус Нунес има договор за още 4 години с Уулвърхемптън. Португалецът беше привлечен от Спортинг Лисабон миналото лято срещу 38 млн. паунда.