Вратарят на Цървена звезда Омри Глейзър бе едно от главните действащи лица в гостуването на Манчестър Сити. Първо, защото имаше 16 спасявания, и второ, заради втория допуснат гол, който беше негова грешка. Затова и емоциите му след мача бяха смесени. Той смята, че Звезда е показала, че има капацитет да играе в Лигата, но от друга страна е разочарован.

Много съм разочарован от този втори гол. Трябваше да реагирам по-добре. Освен това съм доволен от играта си. Играхме срещу невероятен отбор, който налага силно темпо и създава много положения. Дадохме повече от 100 процента от нашите възможности.

Може би можехме да завършим с по-добър резултат, след като поведохме, но сме щастливи, че показахме, че можем да играем срещу отбор като Манчестър Сити. Имаме качество за груповата фаза в Шампионска лига. Спряхме Халанд, но за съжаление не и неговите съотборници“, каза израелският вратар след срещата, цитиран от "Труд".

В 60-ата минута Хулиан Алварес изпълни пряк свободен удар, а Глейзър се насочи да боксира, но топката се озова в мрежата.