Треньорът на Рома Руди Гарсия заяви, че Матия Дестро е огромна заплаха за тима му, но той е фокусиран изцяло около представянето на “вълците” в утрешното гостуване на Милан. 

Дестро премина под наем на “Сан Сиро” през януари и “росонерите” имат опция да го закупят с постоянен договор, въпреки че в последните дни се заговори, че това няма да стане.

“Дестро е много талантлив нападател, но сега е в Милан, а аз искам да говоря само за Рома. Той и Сейду Думбия са играчи за наказателното поле и поради тази причина напускането на Матия не промени нищо за нас. Все пак двамата не са съвсем еднакви, имат някои различия, но обичат да получават топката около противниковата врата. 

Готвим се за противника си, но най-важното нещо е Рома да изиграе добър мач и да спечели срещата. Само това ме интересува”, каза Руди Гарсия. 

Рома в момента е на второто място, но само на точка пред големия си градски съперник Лацио. “Орлите” пък играят в неделя срещу Интер. 

“Интересува ме само нашият мач. Трябва да запазим концентрация. Трябва да продължим напред, а целта ни е победа в Милано”, каза още Руди Гарсия.