Защитникът на Рома Лукас Дин заяви, че е натрупал самочувствие покрай играта си за националния отбор на Франция и е готов да покаже най-доброто от себе си за клубния си тим. Левият бранител, който дойде през лятото от ПСЖ, игра за Франция в контролата с Дания.

„Чувствам се уверен, представям се добре от началото на сезона и играя редовно. Мисля, че имам точното самочувствие, което гарантира добри игри.

Уверен съм в себе си и това се вижда на терена. Научих много в ПСЖ, защото там имаше страхотни играчи. Играчът, който съм днес и представянето си, което показвам, е част от обучението ми в Париж.

Винаги се опитвам да давам най-доброто от себе си, но да играеш веднъж на месец и да си във форма няма как да стане. Сега съм щастлив от положението си в Рома и вече миналото си е останало там.

Избрах да напусна ПСЖ, за да играя повече и да имам възможност да бъда в националния отбор на Франция. Целта ми е да играя на Евро 2016, защото в противен случай ще бъда много разочарован.

Серия А е много по-напред в тактическо отношение от Лига 1, така че трябва да науча много неща. Тренираме много, а в някои от дните и двуразово, което се случваше много рядко в ПСЖ“, заяви Дин.