Жозе Моуриньо полудя от въпрос на журналист по време на пресконференцията след загубата на неговия Рома от Интер с 0:3. Отдавна е ясно, че отношенията на португалския треньор с журналистите не са най-добрите. Тимът на Моуриньо допусна второ поредно поражение. Това обаче беше едва втората му загуба у дома като треньор в Серия А.

Въпреки това италианските медии са доста критични към ситуацията. Изправен пред това, португалецът не можа да сдържи гнева си, когато мачът приключи: „Вашата работа е много по-лесна от нашата, затова печелим много повече от вас“, каза той на журналиста, който трябваше да го интервюира, след като треньорът не искаше да отговори на въпросите.

По-късно португалецът критикува и играчите си: „Интер е по-силен от нас при нормални условия. При ненормални условия те са много по-силни от нас. Днес, с контузени и санкционирани играчи, беше много, много трудно. Нашият атакуващ потенциал беше практически нулев и когато играете със защита, която има Ибанес и други играчи на позиции, които не са обичайните, се случва това, което се случи“, завърши той, цитиран от "Труд".

В четвъртък Рома гостува на ЦСКА в последния мач от група С в Лигата на нациите.