Бодьо/Глимт победи с 2:1 Рома в първи мач от 1/4-финалите на Лигата на конференциите. 

Лоренцо Пелегрини откри резултата в 43-ата минута, а в 56-ата Улрик Солтнес изравни. Бодьо стигна до успеха с попадение на Уго Ветлесен в 89-ата минута. 

Фейенорд и Славия Прага завършиха наравно 3:3 в първи четвъртфинален двубой от Лигата на конференциите. 

В десетата минута Луис Синистера с удар в близкия ъгъл даде преднина на домакините от Ротердам, а девет минути след това шут Оркун Кьокджю се отби в гредата. 

В 41-ата минута Питър Олайинка изравни след добавка, а в 67-ата минута нигериецът Йира Сор даде аванс в полза на чехите.

Малко повече от четвърт час преди изтичане на редовното време на срещата Маркос Сенеси  направи 2:2 след асистенция на Сирил Десерс.

Оркун Кьокджю беше точен при изпълнение на фаул за 3:2 в полза на Фейенорд, но в петата минута на допълнителното време Траоре изравни драматично след изпълнение на корнер и голямо разбъркване в наказателното поле на домакините.

РБ Лайпциг завърши наравно 1:1 у дома срещу Аталанта в първи четвъртфинален мач от турнира Лига Европа.  

В 17-ата минута Луис Муриел даде аванс за гостите от Бергамо с удар с десния крак, който не остави никакви шансове за вратаря Петер Гулачи.

В 24-ата минута шут на Андреа Силва срещна гредата на вратата на гостите.

В самия край на полувремето гостите също пропуснаха да се разпишат чрез Марио Пашалич, чийто удар също се отби в гредата.

В 57-ата минута Мерих Демирал извърши нарушение в наказателното поле и главният рефер Майкъл Оливър отсъди изпълнение на дузпа, която беше пропусната от Андре Силва. Вратарят Хуан Мусо се отличи с добро спасяване, но секунди по-късно Давиде Дзапакоста си вкара автогол в опит да изчисти топката след центриране на Анхелиньо.

Вълнуващите моменти пред двете врати продължиха до самия край на двубоя, а общо четири пъти гредите спасяваха двата отбора от допускане на нови попадения.  

Лига Европа:

Лайпциг -  Аталанта  1:1

Айнтрахт  Франкфурт - Барселона  1:1

Брага - Рейнджърс  1:0

Уест Хем - Лион  1:1

Лига на конференциите:

Фейенорд - Славия Прага  3:3

Бодьо Глимт - Рома  2:1

Лестър - ПСВ Айндховен  0:0

Марсилия - ПАОК  2:1

Реваншите са след седмица