Пауло Дибала бе героят за Рома, след като реализира първия си хеттрик за отбора при победата с 3:2 срещу Торино в Серия А снощи.

Аржентинският нападател реализира дузпа през първото полувреме и два великолепни гола през втората част.

"Много ми липсваше да вкарам хеттрик. Чувствам се страхотно.  Чакам този момент толкова дълго, бях близо срещу Каляри, но треньорът тогава ме извади, преди да имам шанса да вкарам третия гол. Срещу Торино не го очаквах, но се случи и съм щастлив, защото ни помогна да спечелим“, каза Дибала пред DAZN.

"Прегръдката с Де Роси? Това беше труден момент в мача, Торино ни постави в трудна ситуация след изравнителния гол и мачът можеше да стане опасен. Изтичах към пейката и той беше първият, който ме прегърна. Амбициите ни в Лига Европа са големи, винаги искам да печеля трофеи, където и да съм. Пътят е дълъг, съперниците са тежки и в първенството, и в Европа. Ние знаем какви са нашите цели и работим всеки ден, за да ги постигнем", каза още Дибала.

"Моето бъдеще? Когато пристигнах, казах, че ми се струва, че вече съм живял друг живот в този град. Не знам какво ще се случи, наслаждавам се на всеки момент с отбора и моите съотборници, защото те са прекрасни", добави аржентинецът./БТА

Снимка: БГНЕС