Бившият наставник на ЦСКА Миодраг Йешич счита, че Лудогорец има сили да стопи пасива си от пет точки и да изпревари лидера в "А" група.

"Представянето на ЦСКА само може да ме радва. Отборът тръгна добре в първенството, има правилна настройка към срещите, но ще видим докъде ще стигне. Това, че стартира силно, е прекрасно, но може да не се окаже достатъчно", каза Йешич пред вестник "Тема спорт".

"Тепърва предстоят най-тежките мачове - тези в първата шестица. По време на плейофите ще се реши всичко. Опасявам се, че Лудогорец разполага с достатъчно време, за да настигне ЦСКА."

"Определено в Разград са с предимство, защото имат изключителен състав с оглед нивото на първенството. Когато гостуваха на Партизан, аз бях гост в студиото на Радио Белград и получих възможността отблизо да се запозная с качествата на отбора. Те са наистина респектиращи."

"Лудогорец е най-добре структурираният клуб в България и това е основното му предимство пред останалите. Това е безспорният фаворит за титлата без значение, че изостава на 5 точки от лидера."

"В ЦСКА се опитват да стабилизират нещата, но процесът е дълъг и труден. Не става от днес за утре. Синия лагер пък го няма на картата. Литекс разполага със силен състав, но липсва постоянството и не виждам как може да завърши по-напред от третото място."

"Очаквам тежък мач за ЦСКА в Хасково. Такива наглед лесни срещи са най-опасни. Отборът трябва да подходи с максимално внимание и никакво подценяване на съперника."

"ЦСКА ми дължи пари, но това е тема, която не искам да обсъждам. После само се спекулира, изкривява... Адвокатите ми движат нещата, има кой да се грижи за това. Аз няма да се меся", добави Йешич.