Българите Кирил Десподов и Илиан Илиев играха за гръцките си отбори, съответно ПАОК и Кифисия в срещи от седмия кръг на местния футболен шампионат.

Кирил Десподов влезе като резерва в 62-ата минута при равенството на ПАОК като гост на Панатинайкос - 2:2. Той замени Янис Константелиас.

ПАОК поведе в 19-ата минута с попадение на испанеца Брандън Томас, а в 32-ата домакините изравниха чрез аржентинеца Себастиан Паласиос. Тимът от Солун пак излезе напред в резултата в 58-ата минута, когато сръбският нападател Андрия Живкович бе точен за 2:1, но Панатинайкос стигна до крайното 2:2 с гол на Александър Йеремейеф в шестата минута на добавеното време на срещата.

Кирил Десподов и съотборниците му от ПАОК заемат второто място във временното класиране с 14 точки, а Панатинайкос е трети 13 точки, но и мач по-малко.

Илиан Илиев беше титуляр за Кифисия при равенството като гост на Арис - 1:1 също в двубой от седмия кръг. Илиев бе на терена до 63-ата минута, когато бе заменен от Тиеви Бифума.

Испанецът Лоренсо Морон изведе домакините от Арис напред за 1:0 в23-ата минута, а Огнен Ожегович изравни за Кифисия в 75-ата.

Тимът на Кифисия, който записа второ поредно равенство и е в серия от четири мача без победа, се намира на десето място във временното класиране в Гърция с 6 точки до момента, а Арис е осми с 8 точки в актива си.