Българският национален защитник Петко Христов говори пред клубния сайт на Специя след нулевото равенство на тима му срещу Бреша като гост. Централният защитник бе един от най-добрите за отбора си, който се бори да запази мястото си в Серия B.

"Важно е да не допускаме голове и се надявам това да продължи и следващите мачове, но е излишно да отричаме, че на първо място трябва ние да вкарваме", каза бившият футболист на Славия.

"С Матею и Николау се чувстваме добре заедно в защита, говорим много както на игрището по време на мачовете, така и на тренировки", каза българинът.

"Палермо се бори за плейофите за промоция, а ние се борим за спасения, но се надявам в сряда с помощта на публиката да спечелим трите точки", добави той.

"На младите казвам винаги да не навеждат глави, защото винаги ще имат възможности и трябва да бъдат готови за тях", завърши Петко Христов.

Отборът на Специя е на 17-о място в класирането, като ако запази тази позиция, ще играе плейаут за оставане в Серия B и през следващия сезон./БТА