Десетки хиляди привърженици на ПАОК посрещнаха тима на стадион „Тумба“ часове след спечелената шампионска титла от тима, в който се подвизава и капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов.

ПАОК триумфира за четвърти път с титлата на гръцката Суперлига, след като надви градския съперник Арис с 2:1 като гост. „Двуглавите орли“ трябваше да потреперят за победата, след като в края на двубоя домакините имаха страхотно положение да изравнят, но в крайна сметка ПАОК оцеля и ликува с трофея отново след сезон 2018/19. Десподов влезе като резерва през втората част.

Запалянковците на ПАОК посрещнаха подобаващо своите герои с пирошоу, факли, димки и скандирания. От клуба се бяха погрижили за празненствата, като в центъра на терена на „Тумба“ бе издигната огромна сцена, на която целият отбор да се порадва на титлата заедно със своите фенове.

Десподов стана шампион и на Гърция, след като преди това ликува с титла и в България с екипа на Лудогорец. В Суперлигата той отбеляза 10 гола и даде 7 асистенции, като на два пъти бе избран за Играч на месеца, при това в последователни месеци – през декември 2023 и януари 2024.