Фенове на Лудогорец останаха недоволни от представянето на тима в реванша срещу Сервет Женева, загубен с 0:1.

В официалната фейсбук страница на орлите, под публикацията с крайния резултат, се появиха любопитни мнения.

"Тема спорт" публикува част от тях.

Владимир Димитров: Дуа и Пьотровски бяха тотална дупка, като не са във форма, защо играят? След подготовката, отборът е тотално различен в лошия смисъл, играем Ганкиното. За грешката на Гонсалвеш, случва се, както и в миналия мач направи Фон Витри, но защо и те от суперформа през есента, са тотална дупка след подготовката и са с олово в краката? Единствено поздравявам Текпетей за желанието (но пък е контузен, объркана физическа подготовка ли е не знам?!?). И защо Руан и Рик, които са във форма, влизат за по 10-15 мин?!?

Милчо Мендов: Не ме е яд, че паднахме, някой път топката не влиза и не влиза. Яд ме е, че разни безхаберници, които с бинокъл не могат да видят отборчетата си да играят напролет в ЕКТ, почват да се дуят и да бълват простотии. Не виждат коефициента на нашия отбор и коефициентите на техните отборчета.

Лудогорец фен: Футболът не се играе със страх. Второ, като фен на Лудогорец е много обидно и несериозно да няма българи в титулярния състав, защото всички знаем, че някои момчета заслужават да играят повече от чужденците. Г-н Дерменджиев, на когото се възхищаваме и много уважаваме, трябва да си вземе поуки и да не допуска подобни неща да се случват повече. Искаме същия атакуващ Лудогорец като в мача с Фенербахче (1:3) в Истанбул, но разбира се, и стабилен в защита. Бих искал също да кажа, че не трябва да не се занимаваме с никакви декларации като в последно време, а да гледаме само себе си.

Иван Маринов: Нямам думи, нямам думи, много мога да коментирам, но няма смисъл, на следващия мач никой да не ходи на стадиона да ги гледа, няма смисъл.

Пламен Шабарков: Браво на Сервет!

Сезгин Седа: Слаб Лудогорец… никакви удари към вратата, ужас.

Иван Делимитрев: Рик Джонатан с влизането си раздвижи играта. Трябваше да е титуляр или да го пуснат към 55-ата минута. Пропуските на Видал бяха непростими фронтално срещу вратата стреля право във вратаря от 2 метра… после сам срещу него анемичен удар на принципа „затварям очите и каквото стане“, Текпетей имаше няколко отлични шанса, които ги изигра като аматьор.

Златомир Иванов: С тези играчи толкова. Няма изявена деветка. Квадво Дуа е безполезен. По-бавен е дори от треньора Дерменджиев. Стои и чака топката да му дойде на крака и пред вратаря. Кайо направи един добър мач и три лоши. Клод Гонсалвеш е посредствен. Липсва атакуващ халф. Само Текпетей и Пьотровски са на ниво. Ляв бек няма от много време. Недялков е зрител вече две години. Немецът е катастрофа, а израелтянинът е посредствен. Сон като ляв бек също е доста слаб. Никакви включвания в атака и безмислени нарушения. Липсва атакуващ халф, тип Каули.

Илиян Крумов: Сервет, най-слабият от възможните съперници, ни накара да изглеждаме мегапосредствени. Бавен, муден, апатичен футбол без никаква креативна идея. Дуото (Кара-Моци) си скри срамотиите за пореден път с бати Гошо, отдавна са за изхвърляне.

Метин Исмаил: Толкова спокоен треньор не съм виждал. Цял мач със скръстени ръце.

Светослав Илиев: Едни и същи номера всяка година. Заради титлата се жертват евромачовете в тази фаза. Домусчиев признава само Шампионска лига.

Атанас Атанасов: Така става, когато объркаш основния състав.

Снимка: Lap.bg