Треньорът на Галатасарай Чезаре Прандели заяви, че неговите футболисти трябва да бъдат с високо вдигнати глави, въпреки новия побой, който претърпяха от Борусия Дортмунд. "Жълто-черните" разглобиха противника си с 4:1 снощи и в двата мача реализираха осем попадения.

Още по темата

 

"Нормално е да бъдем критикувани, когато няма успехи. това е част от професията. Това не е лесна работа, но ние се опитваме", започна своя коментар Чезаре Прандели.

"Нашата цел си остава спечелването на първенството и ние ще продължим да работим върху това, дори и в това положение. Напускаме терена с високо вдигнати глави. винаги ще даваме 100% на игрището и ще работим здраво."

"Някои неща не проработиха по начина, по който се надявахме. пасовете ни успяваха да разкъсат тяхната защита. Допуснахме твърде много индивидуални грешки. Трябва да се подобрим. Когато ти вкарат гол след 50-метров пас, както се случи снощи, аз не съм сигурен какво да кажа за това. Дали се предполага, че е грешка?"

"Разбира се, че Лига Европа също е интересен турнир, но до момента не съм го споменавал, защото още сме в Шампионската лига. Трябва да мислим как да дадем всичко в този турнир. Преди мача снощи все още имахме шансове", каза още италианецът.