Треньорът на Цървена звезда Миодраг Божович направи култов коментар за предстоящия мач срещу Лудогорец.

Двата тима ще се срещнат утре в сблъсък-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

“Доволен съм от това, което играчите направиха до момента. Може да се надяваме за нещо. Съперникът е качествен, мотивирани сме да направим добър резултат и да се класираме за Лига Европа. Tози мач може да ни донесе много, но не може и клубът да спре да функционира, ако евентуално не победим”, заяви Божович на пресконференцията си преди двубоя, цитиран от ''Дарик Радио''.

Божович сподели още веднъж и мнението си за първия двубой: “Лудогорец имаше инициативата първото полувреме, но не са имали 100-процентови положения. Поведохме с 1:0, второто полувреме бяхме по-добри, водехме с 2:1 и можеше да вкараме и трети гол. Мисля, че резултатът 2:2 бе най-реалният.”

“Нормално е да играем за победа. Ще се радвам да играем само с наши юноши, но това е трудно.”

Относно своите коментари, че Лудогорец не изглежда като български отбор, Божович коментира: „Лудогорец не е български, защото има много чужденци, най-вече бразилци и така играят. Знам български играчи, които са страхотни играчи, страхотни хора. Тренирал съм Мартин Кушев, Захари Сираков и Георги Пеев. Това са едни от най-добрите играчи, които бяха в Амкар и с тях стигнахме голям успех - четвърто място и финал за Купата на Русия. Други великолепен български играч е Благо Георгиев.”