Треньорът на Монако Леонардо Жардим остана много доволен от успеха с 2:1 над Тотнъм и класирането на 1/8-финалите на Шампионската лига от страна на неговия отбор.
 

"Монегаските" по доста изненадващ начин си гарантираха първото място в своята група след поредния силен мач на тима в турнира на богатите.

"Много съм щастлив от факта, че си осигурихме първото място и вече сме на 1/8-финалите на турнира. Следващата ни цел е да го преминем успешно и да сме на 1/4-финал", обяви той на пресконференцията след мача.

"Toва е един много добър сезон в Шампионската лига за нас и вече успяхме да постигнем първите си две цели в турнира, така че продължаваме смело напред".

"Вече казах третата цел каква е. Играчите ми показаха страхотни качества в надпреварата и през последните 4 месеца показахме изключително голяма интензивност в турнира".

"Бих искал да ги поздравя за постигнатото. Победата над Тотнъм пък бе поредният ни силен мач в турнира. Няма нищо по хубаво за един треньор от това отборът му да постигне успех с добра игра".