Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес остана доволен след успеха с 2:1 над Селтик и класирането на тима на 1/8-финалите на Шампионската лига.
 

Отборът на баварците бе разкъсан от кадрови проблеми и акостира в Шотландия без няколко от най-големите си звезди, но в крайна сметка успя да постигне своето, макар да имаше и някои трудности по време на самата среща. 

"Знаех си, че ще ни бъде много трудно срещу Селтик и в крайна сметка това нещо се потвърди", обяви треньорът на Байерн по време на пресконференцията след мача.

"Това бе един тежък и доста интензивен мач, но за нас най-важното е, че успяхме да го спечелим и да си осигурим класиране за следващата фаза на турнира".

"Мисля, че играхме като цяло добре, но Селтик определенo ни затрудни в някои моменти от срещата. Имаше периоди в които ни атакуваха агресивно, а това не бе никак приятно за нас". 

"Ние в крайна сметка постигнахме основната си цел - да продължим напред, но ще бъде трудно да изместим ПСЖ от върха най-вече заради тежката ни загуба в Париж".