Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино остана крайно разочарован след драматичното отпадане от Ювентус на 1/8-финалите в Шампионска лига.

"Шпорите" загубиха реванша с 1:2, въпреки че водиха с 1:0 на "Уембли" и не се виждаше как гостите ще изравнят, камо ли да стигнат до успеха. По-големият опит на италианския хегемон обаче си каза думата и точно за 2 минути и 49 секунди той стигна до обрата.

"За по-малко от три минути допуснахме два гола, две големи грешки – това е причината да отпаднем. И в двата мача заслужавахме повече. Играхме фантастичен футбол и до първия гол доминирахме. Разбира се, че сме разочаровани, но това е част от растежа. Създадохме много положения и е ясно, че заслужавахме нещо повече. Във футбола обаче заслугите нямат значение, важното е да бележиш голове и да не допускаш такива", заяви Почетино.

"Съперникът стигна до нашата врата два пъти и вкара два гола. Изправихме се срещу огромен отбор и ни бе трудно. Представянето ни е позитивно за бъдещето. Нуждаем се от подобни мачове и от този опит, за да продължим да се изграждаме и да се научим как да се борим на подобно ниво", добави Почетино.