Полузащитникът на Севиля Стивън Н'Зонзи смята, че тимът е отпаднал през второто полувреме под натиска на съперника. Севиля отстъпи с 1:2 на Байерн в първия четвъртфинал от Шампионската лига, въпреки че поведе с 1:0 след половин час игра.

Н'Зонзи обаче смята, че Севиля може да се вдигне и да извърши подвиг, както това се случи в предишния етап при визитата на Манчестър Юнайтед.

"Много съжалявам, че Сарабия пропусна своя първи момент да се разпише. През първото полувреме играхме добре, но след това отстъпихме под натиска на съперника. По принцип в мачовете си владеем топката много повече, отколкото Байерн ни позволи сега. Но след като победихме в Манчестър, вече имаме наш личен пример. Във футболът всичко може да се случи. Ще се постараем да направим същото и в Мюнхен".

"След тези два гола, които получихме, отборът е като наранен. Но все пак играхме срещу велик съперник. Имаме шансове. Футбол е, чакат ни нови 90 минути, излизаме 11 на 11. Имаме добър отбор. Наясно сме, че ще бъде много тежко, но всичко може да се случи", завърши с оптимизъм Н'Зонзи.