Треньорът на Наполи Карло Анчелоти призна, че е с раздвоени чувства след равенството 2:2 при гостуването на Пари Сен Жермен в срещата от третия кръг в група "С" на Шампионската лига.

Италианците бяха близо до важен успех във френската столица, но допуснаха изравняване в третата минута на добавеното време след прецизен изстрел от дистанция на Анхел Ди Мария.

"Почти бяхме спечелили и съм доволен от представянето ни, но от друга страна съм тъжен и разочарован от резултата. Допуснахме гол в 93-ата минута и не можеше да бъде по-жестоко. Ди Мария не веднъж е показвал, че може да стреля точно в далечния ъгъл и това се случи, но така е, когато имаш толкова много качество в състава си.

Имахме пространства и можеше да се възползваме по-добре от ситуациите си, особено през първото полувреме.  Ответната среща в Неапол ще бъде от ключово значение за класирането на осминафиналите. Хубавото е, че ние ще бъдем домакини. Това е екстра бонус за нас.

Радващото е, че играхме добре и срещу двата отбора (Ливърпул и ПСЖ), които са фаворити в групата. За нас е важно да знаем, че можем да ги победим", коментира Анчелоти.