Треньорът на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач гледа смело към днешния мач с Бенфика и няма никакво намерение да се предава. Медиите в Германия го разсипаха от критики заради слабото представяне на тима и фрапантното реми 3:3 срещу Фортуна Дюселдорф в последния кръг на Бундеслигата.

Днес обаче пред тима предстои решаващ мач от групите на Шампионската лига срещу португалския колос, като дори и реми ще класира баварците в директните елиминации на най-комерсиалния турнир.

"Истината е, че срещу Фортуна допуснахме наистина нелепи попадения и разочаровахме, но аз нямам намерение да се предавам. Тази дума не фигурира в моя речник. И реми с Бенфика ще ни класира напред в турнира, но ще гоним победа на всяка цена. Имаме доста кадрови проблеми и това е неприятен момент, но в крайна сметка това са нормални неща във футбола", обяви специалистът на пресконференцията преди днешния мач.

"В момента сме изтощени и трябва да се справим с това, което имаме в наличност. Можем да спечелим този мач, сигурен съм, и ще се опитаме да направим точно това", добави той.