Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори по време на пресконференцията преди днешната битка от Шампионската лига срещу Наполи за съревнованието между неговия тим и Манчестър Сити за титлата в Англия.

Той смята, че отборът му в момента има предимство пред "гражданите", тъй като е с 5 точки преднина пред тях и е на върха.

"Манчестър Сити все още е най-добрият отбор в света, така че при това положение ние няма как да бъдем най-добрият отбор в Европа. Мисля, че в момента имаме предимство пред тях, тъй като 5 точки са си 5 точки и сме на върха", коментира той на пресконференцията преди мача с Наполи.

"Миналата година бяхме наистина добри в подходящите моменти и за това спечелихме Шампионската лига. Това е огромен триумф без съмнение. 

"Трудно е да се каже, че в момента усещаме някаква тежест в този турнир. Честно казано не знам как се усеща нещо подобно, ако трябва да съм честен. Нямам представа и дали отборите ще играят различно срещу нас, защото сме шампиони".

"Никога не съм печелил Шампионската лига като треньор, така че ще бъде интересно как ще бъде през този сезон, след като влизаме в турнира като действащ шампион".

"Надявам се да бъдем подготвени за това. Наполи е страхотен отбор и ще ни бъде трудно срещу тях, така че просто трябва да се концентрираме и да направим това, което можем", каза още той.