Динамо (Загреб) - Манчестър Сити, среща от Група "С" на Шампионската лига, стадион "Максимир", Загреб. 19.55 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Ситуацията в групата е много проста. Сити няма за какво да играе, тъй като отборът си е гарантирал не само класирането за 1/8-финалите на турнира, но и първото място в групата си.

Динамо от своя страна има шансове да финишира втори и също да се класира за 1/8-финалите, но всичко минава през победа днес и равен или загуба за украинския гранд Шахтьор (Донецк) срещу италианския Аталанта.

Реално погледнато в групата може да стане сериозна въртележка, тъй като и последният Аталанта има шанс за второто място и на практика и три тима ще се борят за 1/8-финалите днес, така че ще бъде повече от интересно.

Няма да е изключено в днешната среща гостите да излязат и с резерви, като Пеп Гуардиола няма да може да разчита на контузените Агуеро, Фернандиньо, Лапорт, Сане и Стоунс, които не отпътуваха с тима за хърватската столица.

Домакините също имат доста кадрови проблеми и ще бъдат днес без Андрич, Куленович и Лескович, които са контузени, както и без Перич и Теофил-Катерин, които са наказани.

В първата среща на английска земя Сити стигна до успех с 2:0, а днес също е фаворит.

Динамо има три победи, реми и загуба за последните си пет мача от всички турнири, а Сити има на сметката си две победи, две ремита и едно поражение за същия брой срещи.

Нашата прогноза е реми с по един гол.

Прогноза: Динамо (Загреб) - Манчестър Сити 1:1